Billedarkiv

 

   


De individuelle danmarksmesterskaber på eternit 2006

DM på eternit blev i 2006 afholdt den 24.-25. juni på Nord-Als Minigolf klubs anlæg i Nordborg. Det blev en fremragende weekend med flot minigolf vejr, så alle deltagere havde alle forudsætninger for at kunne yde deres bedste. 71 spillere havde tilmeldt sig mesterskaberne. Nogle havde faktisk ligget i træningslejr hele ugen og mange havde deltaget i Nord-Als Minigolf Klubs stævne ugen før, så der var egentlig ingen undskyldning for ikke at kunne yde sit bedste.

Om torsdagen inden mesterskaberne fejrede Poul Jørgensen og Elén Gade 10 års bryllupsdag på Bed & Breakfast, Tangsholm. Hertil kom der også gæster, bl.a. Christian Maglemose og Poul Frederiksen, som var indkvarteret hos Lars Thomsen. Sent på aftenen gik Poul hjem fra festen og hele vejen diskuterede han med Christian. Der var bare et lille problem. Christian gik først 1/2 time efter Poul!!!
Det skal måske også lige siges, at Bjarne ejeren af Tangsholm gerne ser et længere varsel næste gang, der kommer besøg fra Aalborg. Han giver udtryk for, at han har behov for at være veludhvilet og at konditionen virkelig skal være på toppen for at kunne holde til et besøg fra Aalborg.

Fredag aften var der Skt. Hans aften og alle spillere havde mulighed for at deltage i en middag. En herlig grill menu leveret af Sandvejs Dinner Transportable blev serveret og derefter kunne man eventuelt fortsætte til Nordborg Ringridning.

Herunder er der 4 billedreportager, hvor de 2 første er mest stemningsbilleder og de 2 sidste er billeder af de enkelte spillere i aktion. Der mangler dog 2 spillere, som desværre ikke er blevet fotograferet.

  Fredag og lørdag
  Søndag med præmieoverrækkelser
  Spillerne 1. del
  Spillerne 2. del

  Resultaterne


2012 © Nordals Minigolf Klub

Layout, artikler og fotos på Nord-Als Minigolf Klubs hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
 kommerciel sammenhæng uden klubbens skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Nord-Als Minigolf Klub påtager sig intet ansvar for eventuelle trykfejl.

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted
Dette Websted blev sidst opdateret 26. februar 2012